OVER ONS

Sinds 1991 is juwelier van Stegeren gevestigd in het centrum van Best, waar wij u met veel plezier verwelkomen.

Bij Juwelier van Stegeren staan een persoonlijke benadering, kwaliteit en een goede service voorop. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste trends op het gebied van zowel sieraden als horloges.

Onze sieradenmode in zilver of staal met prachtige stenen in uitbundige of sobere stijl, is oogstrelend en betaalbaar. Ook onze collectie gouden sieraden is helemaal van nú, met elegante combinaties van wit- geel- en roodgoud. Ingetogen of inspirerende vormen, diamant of kleurstenen, het is er allemaal.

Onze webwinkel kán handig zijn: maar uiteindelijk gaat er toch niets boven de échte beleving bij juwelier van Stegeren in de Boterhoek. Neem nu die mooie collectie Tissot horloges, die moet je toch aan uw pols zien? Hetzefde geldt voor onze collectie sprankelende briljantsieraden en alle andere prachtige sieraden- en horloge merken.

Goede service is bij Juwelier van Stegeren vanzelfsprekend. Wij werken samen met fantastische goudsmeden, horlogemakers en een klokkenmaker. En graveren……dat doen wij digitaal. Zo worden horloges en sieraden héél persoonlijk met een logo of andere bijzondere afbeelding, zoals een handgemaakte schets of signatuur.

Wij hopen dat u veel plezier heeft met het bekijken van onze site en hopen u graag terug te zien in onze winkel.

Het Team van juwelier van Stegeren.